WAY BACK TO THE OCEAN

3. 6. 2013 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Tak jsem svolal párty ke mě do Maringotky, a bylo to prostě super. Mám trochu obrazového materiálu uvnitř, tak jen tak, jako poděkování všem a kratičký souhrn toho, co bylo, a toho, co bude, je uvnitř...

Mějte se tu krásně, letím.



Mno, tak co dodat, co napsat.

Předně - byla to taková dlouhá cesta teď těch pár měsíců, na cestoval jsem toho (a spočítal jsem to) hodně - skoro 100 000 km, což je 2,5krát kolem zeměkoule, nebo tak nějak, letěl 14x letadlem, a sežral tunu veganské palubní stravy a poznal fakt mnoho moří..

Objevil jsem se v Republice, dycky na skok, potkal tolik kamarádů, navštívil mnoho lidí a jezdil na kole, lezl skály, běhal a miloval, a teď po tom všem hektiku jsem na letišti, konečně, na cestě zpět, domů, na Bali. S návratem v nedohlednu.

V tomhle týdnu, co byl jsem udělal tolik věcí, co mi pomohou až budu tam někde. Děkuju hodně lidem.

Navštívil jsem Dana v Praze, s F.A.B jsme natáčeli rozhovor, s celou partou lidí jsme dali slackliny an vyšehradě, odjel jsem do MCsup za Michalem a Michalem, a zastavil se na ambasadě pro víza.

Konečně jsem se sešel v Plzni s Emmou a Michalem Kosíkem, v naprosto magickém večeru kdy živly řádily na vyhlídce nad Bolevcem, abych pak druhej den jel do Horsefeathers, kde jsme si dali high five, Havros a Hanuš si na mě udělali čas několik hodin, povídali jsme o životě, vizích, a bylo to nádherný.
A pak přišel pátek, přijel jsem dom, a připravil vám Martingotku na párty. Po celým týdnu dojení, na 17h vysvitlo sluníčko, a vy jste přijeli, a bylo nás mrak, Kumi se ženou a Jandym, Coolo a klucí z Kralup, Vlčák, Mirka z Liberce, Andy, Ráďa z Prahy, Míša ze slovenska, pan Brambůrka z Choustníku s tunou testovacích chipsů, Soběslaváci, Hanuš z Horsefeathers s obrovsým Bosaronen...a další...a byla práty u ohně, a povídalo se do 4 h do rána..

A ano.

Svítily hvězdy, a déšt nepřišel.


A přišel den.

A já byl tak štastnej, že jsme se takhle potkali... Tenhle poslední týden, byl neuvěřitelný, ani nevím, že se tohle fakt stalo, nevěřím - lepší rozlučku jsem si nemohl přát, opravdu ne.

TEĎ JE TŘEBA SE VRATIT.

Domů, na Bali, za dalšíma skvělejma lidma, zážitkama, a konečně začít makat i na svým vlastním projektu školy freedivingu, ted to vypadá že něco končí, ale ne, vlastně ted teprve stojím na tý startovací čáře a čekám na výstřel v podobě hlášení Boarding time na ceduli předemnou..

Teď to vypukne.

Nejsem nostalgický, jsem v očekávání toho, co bude. Vím, že až se vratím, budete tu všichni stále tak skvělý, že je jedno, že se neuvidíme, protože přece ty komunikace po netu taky fungujou, a já vám hlavně ve všech těch expresivních reportech budu ukazovat, jaké je to tam, tady, jako by jste tam byli se mnou...

Toliko jsem připravenej dát.

Budu informovat, co děláme, na čem makáme, co připravujeme, možná budou mé reporty chudší na fotky, protože připojení je tam zlé, ale nějak si s tím poradíme, ne ? O to víc vám dám slov...a emocí.

MNO NIC, LETÍM.
Opatrujte se tady,
mějte oči otevřený,
nestagnujte, jděte dál, buďte dobrý.

DĚKUJU VŠEM.

Martin Čárys,
720.cz
www.pimpyourlife.cz
telefon na Bali : +628 776 267 2094
telefon na CR :  +420 777 266 305



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT