LANZAROTE - vyprodáno !

LANZAROTE - vyprodáno !

16. 2. 2015 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Uzavřeno...........

Tak neustávám v hledání nových lokalit, kde bych mohl s vámi cestovat, potápět, trénovat, protože nesnáším stagnaci, která podle mne vede k degeneraci…chci se posouvat dál a umožnit to i vám.

A proto, pro vás máme další akci, další lokalitu na níž děláme na konci března Freedive TRIP.


LAZAROTE.



Tentokrát upozornuji, že akce má omezené počty lidí – rádi bychom tak maximálně 4 kousky, a také je zde omezený čas na rozhodnutí – ode dneška měsíc.

Na Bali jsem se s jednou studentkou - Kate Schneider - dali nějak do řeči, s tím, že ona bude následujících pár měsíců na Lanzarote, a jestli nechceme přijet potápět se k ní na týden. Inu, znělo mi to jako super nápad, a tak jsme dali do kupy celý ten Freedive kolotoč.

Bylo třeba zajistitkde budeme potápět, aby tam byla zátoka kde nebudou vlny, nebudem muset plavat kilák na bojku a bude tam 40m hloubka.

Povedlo se.

Předně tedy, kam pojedeme ? A co tam budeme dělat ?

Tentokráte to bude FII kurz level 1 a následovat bude tréninková skills sessions, protože chceme skrz ty super podmínky tam, trénovat především hloubky. A budeme pokračovat na dalších vašich tréninkových mezerách a výkonových dírách a aplikovat znalosti na kurzu získané.

Lanzarote, jeden z kanárských ostrovů, nabízí na potápění fakt hodně – Vraky, žraloky, stěny jdoucí do hloubek, snadné přístupy z pláží a hodně dalšího, co prostě musíme udělat.



Chtěli by jsme bydlet v Puerto Del Carmen, protože tam máme v dochozí vzdálenosti skalami před vlnami chráněnou zátoku, v níž není problém 5O m od břehu najít hloubku 40metrů…což je to co chceme. Dále přímo z městské pláže je možnost topit útesy do 3O m hloubek, potkat žralůčky, a udělat hodně pěkných ponorů – prostě to bude ono.

Bydlení se vám snažím zamluvit, ale ceny neustále rostou, tak bych potřeboval abychom případné přihlášky uzavřeli do 15.února. Opět mi pište na maily seven20@volny.cz a tam probereme vše potřebné. Nebo tady, v komentářích pod článkem.

Opět, jako vždycky se zaměříme nejen na freediving, hloubky, styly, ale hodně na yogu, dechové techniky, cvičení těla. Videokoučingy jsou u nás na kurzech již samozřejmostí, stejně tak i večerní povídání a celková pohodka.

Takže, 20 – 28 března, +- jeden den, si pište do kalendáříků – LANZAROTE FREEDIVING S MARTINEM A MIRKOU.



A nějaké ty fotky, pro vaší představu, plus videjko – jsou tady.

PS: Omezená kapacita 5 lidí. Prosím kdo dřív
napíše, má výhodu že dřív napsal : ) A přihlašovací formulář je tady

Cena za kuz i s ubytováním je 15900,- !!!


Martin Cheníček a Mirka Pytlouová



Freediving Instructors International
PimpYourLife.cz academy

Level I instructor
Asistant instructor
Pranayama instructor
Advanced safety
CPR, OXY providereMail :
seven20@volny.cz
Freedive web :
www.PimpYourLife.cz
Lifestyle MAG :
www.720.cz
Facebook :
www.facebook.com/720.cz
Skype : carys720
Martin Mobile
: +420 777 266 305 (czech tel.number)
Mirka phone : +420 602 626 184 (czech tel.number)

Video freediving Lanzarote : 


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT