JSME READY !

JSME READY !

3. 5. 2015 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahooj všichni, tak jsme doma z Chorvatska, a pár informací pro vás, jen tak, ode mne a od Mirly, je vevnitř…

Tááákže, pár faktů, toto není ani tak report, jako reportáž psaná na obrátce do Chorvatska.



CESTA :

Předně, cesta tam Superbem 4x4 highline – 160kmh, spotřeba 6,8l průměr, to mě baví…to auto dělá uplně všechno za mě, nemusím nic, jen si povídat a neusnout. Jo, to žeru.

Apartmány dostaly nové brány, takže už nám tam nikdo nebude lozit, ale opět se projevuje drastické solné prostředí, které tu v zimě panuje, a brány po měsíci ( kompletně natřené tukem všechny zámky) prostě nejdou odemknout, hehe : )

Nakonec jsme in.

Vevnitř je vše jak má, a my začínáme pozimní úklid. Večer se rychle blíží a jen vínko a spát.



POTÁPĚNÍ :
Freediving, samozřejmě jsme tu i kvůli freedivingu, ne jen pracovat na apartmánech. Freediving je tu dle místních možný již od 1 května, kdy se voda standartně pobyhuje okolo 19stp. Tak lezeme do vody a víš co ?
13.
Mno, takže nějak ponory, ale moc se tam nezdržujeme a mažeme jí pryč.

Další den jedeme na konec ostrova, protože jsme objevili námořní mapy a ty nám jasně ukázaly 70m hloubku kus od břehu. Další den se tedy situace opakuje, noříme se, fouká, a je to prostě super. Časy ponorů i v té kládě atakují 2 minuty, tak jsme spokojení, Miry dokopává na dno a je taky happy.

Příští rok sem tedy klidně vyrazíme již dříve, protože obvykle je voda na teplotě „datelné“. Letos tedy ne na déle, než 50 minut.



ZÁZEMÍ, TRÉNINGY :
Byli jsme zařizovat bazén v Zadaru, nemáme problém, je tam nyní možnost, kdyby náááhodou počasí nepřálo, v ceně kempu pro vás, jít do bazíku na STA, DYN, cokoliv na 2 hodiny. Takže již se nebude opakovat situace z lonska, kdy sme dva dny kvůli bouři neplavali…Ted už budeme.

Jinak jsme vyměnili olej v motoru, člun je zalapenej, vyměněné filtry, svíčky, a loď je připravena na sezonu, jak nejlepe mohla. Takže toto je odškrtnuto.

Učebna je taky skoro ready, podlahy, vše připravené, a těšte se, bude to legranda…



OBECNĚ :
Musím napsat, že ty 4 dny, co jsme tu strávili, byly super dovolená. Trochu jsme topili, hodně makali, cvičili, a celou dobu se smáli. A už se těšíme na léto.
Na vás všechny.

PS: Děkujeme za obrovský zájem, a kdyby někdo chtěl, poslední místo z celého kompletního léta je 6-10 ČERVENEC, level 1 : TADY :





tak brzy naviděnou !!!
Třeba ted v pátek v jámě v Liberci ?
18:00 ?



Martin Cheníček
Freediving Instructors International

PimpYourLife.cz academy


Level I instructor
Level II instructor
Asistant instructor
Pranayama instructor
Advanced safety
CPR, OXY provider

eMail : seven20@volny.cz
Freedive web : www.PimpYourLife.cz

Lifestyle MAG :
www.720.cz
Facebook :
www.facebook.com/720.cz
Skype : carys720
Martin Mobile
: +420 777 266 305 (czech tel.number)
Mirka phone : +420 602 626 184 (czech tel.number)




Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT