JOGA NA CESTY  - Obrázkový průvodce pro vás.

JOGA NA CESTY - Obrázkový průvodce pro vás.

15. 1. 2016 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj všichni, dnes večer mi začínají najíždět nový lidé na kurz jógy a fyziologie.
A protože jsem již před nedávnem slíbil, že pro vás budu mít nové knížečky s jógou na cesty, mohu říct, splněno.


Tak. Sice to přišlo až na poslední chvíli, ale hlavně že je to tady. Knížečka má pouhých 35 stran, ale ono nejde ani o to kolik má stran, spíš o to, jaký je tam obsah. Když jsem se rozhodoval, jakou formou tuto knížečku na cesty pojmeme, osciloval jsem mezi několika možnostmi. Napsat celou učebnici, s postupy které učíme, s dechovými technikami, přechodovými pozicemi, popisy tamtoho a oného. Pak bych tuto učebnice, vesele nabízel veřejnosti, a vám všem, abyste měli něco komplexního.


Nicméně čím déle jsem o tom přemýšlel a čím více publikací jsem za těch 10 let pročetl, došlo mi, že toho bylo napsáno o joze již možná až příliš mnoho. Tolik stylů, tolik technik, tolik úhlu a názorů a pohledu na věc, že se v tom obyčejný člověk zákonitě musí ztratit. Protože já jsem se v tom ztratil.

Tudíž tahle forma, kterou jsme stvořili "JOGA NA CESTY", kterou právě držím v ruce, byla v podstatě jediná možnost. Logické úvaze jsme se jí rozhodli nabízet především lidem, kteří již prošli naším kurzem. Není to proto, že bychom chtěli diskriminovat ostatní. To vůbec ne. Jde o to, jen vám pomoci vizualizací s tím, co jste se již v praxi naučili. Protože nejdůležitější je praxe.

Nicméně nyní tedy přestávám nazývat tuto knížečku učebnicí, Ale tím čím opravdu je.

Obrázkovým průvodcem na cesty, aby jste nezapomněli, čím jste u nás prošli.

Děkuji všem, že nám na kurzy jezdíte. Toto je naše díky vám.

Ať je váš den modrý.

A ať vás provází síla.

Martin Chenícek
Pimp Your Life. CZ
Těl. 777 266 305

Seven20@volny.cz



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT