Dalších deset - a pak že se v unoru nepotápí !

Dalších deset - a pak že se v unoru nepotápí !

15. 2. 2016 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček
Tak a další turnus je za námi… Freediving level 1 Pool only - Liberec právě skončil.


Opět, klasicky silně nad rámec kurzu v sobotu od 9h do 22h do večera a v neděli od 9 do 18h.
A vy jste nás rozmnožili.
O dalších 1O freediverů : )
Vevnitř, fotogalerie z kurzu pro vás…

Děkujeme !!



Tak, chtěl bych opět něco napsat, ale tak si marně přemýšlím co, abych se neopakoval. Každý víkendový kurz je pro mě v podstatě stejný stran osnov. Nicméně pokaždý přijede 10 úplně nových lidí.
Takže je stejný, nebo jiný?
Odpověď : je pro mě naprosto jiný.

Opět a opět mě nepřestává udivovat, kolik lidí má chuť se i ve věku, kdy už dávno ze školy vylezli, ještě vzdělávat. Že jste si vybrali freediving mě velmi těší. Ten sport, ten sport, ten sport.. Otvírá mnoho možností.
Tak to asi nejlépe definovat.

Můžete si nyní hrát už skoro všude. Nejenom běhat po lesích a jezdit na kole či snowboardovat nebo lyžovat... nyní se vám otevírá možnost využít zbytek planety, který pokrývá voda.
A z něj si udělat hřiště.

Na kurzech nám většinou nejde jen o to aby jste byli freedivery, několikrát vám to vždyť říkám. Vytváříme z vás především zkušené safety divery, freedivery z vás vytvoří až potápění.

Nyní můžete. Není se vám otevírá celá ta široká škála možností. Tak ti využijte. Kdykoliv, kdykoliv, hlavně v týmu dvou a nikdy se šnorchlem v puse během ponoru, hahahahaha...

;)

Vše mám ještě jednou děkuju. Byli jste super. Nezapomeňte na možnost přijet na opáčko, je to zadarmo, aby se můžete za potápět. A navázat kontakty s dalšími.

Opět ještě jednou musím poděkovat plavčíkům a řediteli bazénu v Liberci. Vychází nám ve všem vstříc, stejně tak jako naše spřátelená prodejna snakesub a Martin Zajko z Prahy -  takže prostě Díky.
Učit tady mě baví.

Inu dobrá. Fotogalerie tady. A brzy na viděnou, kdykoliv, kdykoliv dejte vědět.  moc děkuju

Teď to teprve začíná.....


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT