NAŠE PRODUKTY

NAŠE PRODUKTY

18. 2. 2016 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj všichni kamarádi.
Tak spouštíme nový projekt. Je to v podstatě takový Livestyle, aneb : chcete neco od nas ?
Chcete vyjádřit svůj postoj ?
Nebo si jen obohatit šatník či kuchyň ?
Jste napjaty?

Tak... U nas více.


Již minimálně 10 let vyrábíme občas některé naše věci. Samozřejmě jako u mnohých jiných to začínalo a oblečením. Trika, mikiny, prostě klasika.

Původní myšlenka byla vždycky ta rozdávat tyto věci svým sponzorováním lidem, a nezřídka jsem v týmu měli 10 lidí. Návaznost zpět na prodejní čísla byla vždycky nulová. Ale s tím jsem to ani nedělal.

Vždy mi šlo spíš o rozšíření povědomí o nás, o naší skupině, komunitě, protože to co jsem já a mí kamarádi dělali, bylo prostě skvělý. Závodili jsme, lezli jsme po skalách, potápěli, jezdili v autech a na motorkách rychle a zběsile, skákali z letadla, snowboardovali... A vždy jsem chtěl aby nás podobně postižených bylo ještě víc.

Protože vzniklo za ten život poměrně hodně designu. Vyráběl jsem i vlastni snowboardy, no prostě bylo toho mnoho.

Když jsem se před rokem v africe potkal s Radkem z firmy Uax, dohodli jsme poměrně zajímavý projekt.
Na všech produktech této značky postavíme 4 naše vlastní loga. Aby si budete moct design, který se vám bude líbit, nebo který nejvíc vypovídá o tom, co děláte dát na jejich produkty které se dají nakonfigurovat v různých variantách.

A nyní, je to tady.

Tento eshop, protože on jako eshop funguje, pro mne není o prodejních číslech. Je to o tom že veškerou výrobu, zasílání, odpovědnost za kvalitu apod. jsem přesunul na firmu Uax, která v tomto má mnohaleté zkušenosti, a já a Vlaďka jsme jen vymysleli pár designů.
Tento Eshop je prostě o radosti. Já z něj radost mám, a to mi stačí : ) Vám snad udělá taky. : )

Stačí vše vyťukat, objednat si triko například s jinou barvou límečku, rukávu, zad, a prdnout na to logo například: How IS my riding ? a do pár dní vám to přijde na adresu domů.

Příklady :

nebo 720 riding ?




A libo vlastní triko s vlastní barevnou konfigurací ?




a co třeba taška na neopreny, cvičení, chraniče a hadry ?




Samozřejmě že nečekám žádné horentní sumy a objednávky. Také je to věc, která nás nemáš vytvořit. Máme rozšiřovat možnost pro vás, vzít si od nás něco na památku.

Nicméně Radek vyrábí naprosto dokonalé technické věci. Takže i pro lidi, co sháním něco na běhání, nebo různé tašky, peněženky, a tak dále je tu velká možnost..

No co bych dále povídal. Sami si klikněte, a podívejte se na náš nový eshop. Nebo eshop, pojďme to spíš nazývat naše produkty.
T.A.D.Y.

Díky moc. Těším se velice, že vám toto přinese radost. Snad ano. Já už hrníčky objednal, a ten nočníček... Ach ano!!

;)

Děkujeme Velice.

Martin Cheníček a Mirliska Pytlík
Freediving Instructors International
PimpYourLife.cz academy


Level I instructor
Level II instructor
Asistant instructor
Pranayama instructor
Advanced safety
CPR, OXY provider

eMail : seven20@volny.cz
Freedive web : www.PimpYourLife.cz

Lifestyle MAG :
www.720.cz
Facebook :
www.facebook.com/720.cz
Skype : carys720
Martin GSM
: +420 777 266 305
Mirka GSM : +420 602 626 184



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT