OSLAVA SLUNOVRATU

15. 12. 2016 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj lidi, takže se nám blížej ty Vánoce, ale mě víc než narození Ježíše fascinuje jiný datum.

Je to slunovrat, a k tou jsem tedy vytvořil akci…jsem rád hostitelem.

Takže se slaví ty vánoce, ale mnohem větší důvod k oslavě, je dle mě datum 21.12, kdy se začnou opět prodlužovat dny a léto se blížit. Moc lidí tenhle svátek neslaví, ale pro mě je spolu s nejdelším dnem v roce dycky důvodem k tomu, něco vymyslet. Takže jsme dali do kupy takovou klasickou pohodovou akcičku...




No já se akorát vrátím z Indonesie, kde máme vecne leto, tak to bude trochu sok. V ČR jsem nebyl v podstatě od konce května, kdy jsme odjeli do Chorvatska, takže já vlastně žiju stále ještě v létě. No teda, bude to legrace.

A o co pujde ?

Mno, nejdřív práce a pak zábava.

PROSÍM PŘIVEZTE DŘEVO NA OHEŇ.
Budeme sedět venku, takže to chce vatru. Konývka na svařák pojede v plným, věci na gril, prostě klasika. Až dojde dřevo, jdeme dovnitř : ) Ale minule jsme tam seděli s Františkem i ve vánici : )
Prostě HLAVNÍ je mít teplé spodní prádlo, jasný ?

Takže, kdo chce dorazil, tak 21.12 v 19:00 najdete nás u mě v lese.
Jo, tak nějak. Pro Mexičany je to skoro povinné : )

Tesím se !
Martin a Miri,
Bali



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT