Sraz Topenářů - JIH. (bez potápění pod ledem) - Tisková zpráva uvnitř : )

23. 1. 2017 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček
Ahoj kamarádi potápky, bohužel musím zrušit potápění pod ledem, protože jsme nedostali oficiální povolení od starosty obce, a protože akce přerostla obyčejnou víkendovku v totální masovku, tak tohle si opravdu nelajsnu. Ale máme pro vás jiný program, jak jinak, takže kdo chce přijet zmrznout, i když to nebude o potápění, může.
Program srazu topenářů vevnitř...



Už ten sraz topenářů děláme kolik let. Ted teda dva roky hodně zanedbáváme, protože nebyl sníh a já byl v cizině, ale víte co, víte vo čem to je, ne ? Kdo ne, tak třeba tady :



Takže, a protože na sever je cesta dlouhá (já vím že na západ) tak a taky proto, že letos děláme opět o tomhle pátku SNB závody na Monínci, rozhodl jsem se vše spojit v jednu velkou akcičku.

Tak a jedeme :

ČTVRTEK :
noční stavba skoku na Monínci. Rolba zajištěna, tři hodiny mužete se mnou a s lopatou mrznout na sjezdovce, to chcete, ne ? Pak přespíme na parkovišti, pěkně ve sněhu, huhuhu, v autě, jasně že v autě, kde jinde.



PÁTEK :
Dopoledne snowboarding, než vylezou mutanti z apartmánů, a pak na chvíli do práce (já bazén, working fuc*ing hard !) Od 18 do 19h se pojedte zaregistrovat na večerní skákačku na restauraci M2 (dole u turniketů) a pak si poblbneme na svahu. Mohu pujčit snowscoot, kdyby jste si fakt chtěli rozbít držku : )



22 - 24:00 Snow big air závody versus Ski battle režba ! Prostě si polítáme, poblbneme, a pak to nějak vyhlásíme, jasný : ) Tak přijedte. Kdo si chce otevřít stánek s občerstvením, nebo má možnost zajistit něco takového, muže uplně zdarma !  :)
Program večeru je hýr :



No a pak  !
Pak si to opět vpálíme v autech, opět pěkně na parkingu, bude oheň, bude legrace plno. Stany jsou nevýhodou, auto s topením nutností. Protože tohle je sraz lidí, co maj topení v autě, že jo Andy : )

SOBOTA :


Sobotu ráno pojezdíme svahy a bikepark, abychom se kolem 12:00 přesunuli ke mě do lesa do Martingotky, kde to bejvá v zimě opravdu interesantní, a kde budu pro vás mít kemp až do neděle. Natáhneme slackline, zatopíme v domečku, zablbneme, a kolem 17:00 se přesuneme na potápění pod ledem ! Konečně ! Mám zamluvenou saunu - v plané nad Lužnicí - a pak konečně naskáčeme do tý zamrzlý řeky. Ok ?
:)




Večer pokec a nějaký ty čajíky u mě v Martingotce, a přespat v autíčkách už je skoro klasika. V neděli pak akce v dopoledních hodinách končí boulderingem na stěně v Sezimáku. A rozjezd domů, za krásama naší vlasti.

Je to jasné ?
Takže, kapacita opět neomezená, ale vím, že dycky to děláme jen ve třech : ) Andy, Máára z Klánova, a já. Nevadí, my si porádíme, že jo Mááro. Andy. Hynku. Viléme.



Tak a to je vše. Snad se tedy potkáme ? Co ? No ?
Vše pro legraci a život s usměvem.

Martin,
Pimp your life 720 způsoby.

A jak to vypadalo loni ?



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT