Chorvatsko VIR 2017 - mise ukončena.

Chorvatsko VIR 2017 - mise ukončena.

20. 9. 2017 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

To to letí.
Nádech a výdech a léto je pryč.
I tohle už minulo – a než jsem se stačil nadechnout, plánuji další trip do míst, kde starosti nic neváží a okamžiky ti berou dech.
A tak…uvnitř.



Přijde mi to jako chvilka, kdy jsme se s Miri balili, a vyráželi do Chorvatska rozjet tu naší letošní sezonu. A tak si to tu pojďme nějak shrnout, co jsme stihli, co jsme se naučili a jací jste byli a snad i příští rok budete.

Letos jsme vás tam měli opět 90. Devadesát freediverů, devadesát lidí co chtějí posunouvat svoje hloubky…no ale nejen to. K nám jezdíte i proto, že jsou u nás konzistentní možnosti tréninků na hloubkách…a taky, jak říkáte, protože jsme to my – já a Mi.
Dycky jsem razil filozofii, že bud to budu dělat pořádně, nebo to nebudu dělat vůbec, a tak si myslím, že k nám jezdíte i proto, že vidíte že to pořádně děláme - tvrdě makáme na vzdělávání, korelacích s fyziologií a systémech, bezpečnosti, a koneckonců i komunitě okolo celého toho zadrždechářství. Prostě že chceme aby vám u nás bylo kompletně dobře.

A protože se vracíte, tak si jo, asi je.


Letos jsme udělali opět nějaké ty novinky, jako například 14 ti denní kurzy, a nebo víc výletů na vraky atd. Opět jsme trochu probrousili ten náš diamant a jsme opět maličko efektivnější v tom, jak z vás vychovat freedivery, co budou hlavně potápět bezpečně (bez zranění).


Co mi tahle sezona dala?
Předně chuť to příští rok zase změnit.

1.Opět vypíšeme celý léto, ale teď budete mít kurzy od Soboty do Soboty, takže od den déle, za stejné peníze. Bude to plnohodnotných 7 dní výcviku, tréninků, a všeho okolo toho. Bude také víc a víc možností, protáhnout si kurzy o jeden týden – protože turnusy budou vždy 14 dní a pak bude 7 dní volno, atd atd.

2.
V těchto dobách „volna“ budu mít pro některé lidičky možnost VIP tréninků jen ve dvou třech lidech, očekávejte emaily s nabídkama – pošlu co nevidět.

3.
Tentokráte také v Chorvatsku zůstanu od konce května až do září, nebudu přejíždět pryč – max tak na jachtu, nebo několik dní na Kornati, ale zůstanu tam po celou dobu. Budete na kafčo vítaní…

4. A další a další změny. Loď bude možná opět nová, uvidíme. Makáme na navijáku na kotvu, ten bude určitě. Mám novou lokalitu s amforama, plus tam chci navozit další a jsem domluven s místním divecentrem, že to tam zatopíme – at mají rybičky kde bydlet.

5. Nově také budeme dělat jeskyně, našli jsme tam další dvě a už na ně koukám na mapách – jo, to bude ono. Milion možností jak si zablbnout…


Ale to je zadlouho.
Teď je ted a já se hrabu v restech a plánech do dalších dnů. A že toho bude !

22,23,24 září : BĚHACÍ KEMP.
26. září – 8 října : KATAMARAN VALHALLA MALTA
10. Října : ZAZIMOVÁNÍ LESEJČKA NA JIHU (každá ruka vítána)
14-15.října : KURZ BAZÉNU FREEDIVING FII
17-18.říjen : JIH TRIP
21-22 říjen : JOGA A FYZIOLOGIE Osečná
24.říjen – vánoce : BALI ADVENTURE – FREEDIVING INDONESIE
Vánoce doma.

Tak teď to bude trochu jízda. Ale mě to takhle baví, hlavní je že zdraví slouží a uplně to hned druhý nejhlavnější, že vás to s náma baví, kamarádi.



Výhledově asi tak bude restrukturalizovat PimpYourLife stránky, především obsahově, aby to bylo pro vás zajímavější, a na PimpYourLife academy na fcebooku budeme stále víc a víc sdílet různé novinky ze světa freedivingu, ekologických aktivit v oceánech, atd.
Velkým projektem příští rok bude opět obnovení našeho Twelve projektu : 12 mesíců s freedivingem – at je opět na co koukat.

Plánů je mnoho, a myslím že i to je to, co me na tom celém to tak moc baví – tam možnost, posouvat se dál, dopředu, zpět ni krok.

Jsme rádi, že to vidíme stejně jako vy.

Moc děkujeme že jste byli letos v chorvatsku s námi na našich domečkách. Za tu všechno pomoc, legraci, a společný dušení se pod vodou. Bylo to epic a my tam příští rok zase budeme.

A vy ?
Moc díky.
Ma a Mi




Martin Cheníček a Mirlik Pytlík

FII - FREEDIVING INSTRUCTORS INTERNATIONAL 
eMail : seven20@volny.cz
Martin GSM : +420 777 266 305
Mirka GSM : +420 602 626 184


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT