Dárek k Vánocům - od Martina a Miri z PimpYourLife academy

22. 12. 2017 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Tak si máme dávat nějaké ty dárky, co ? 
Jako že dárek. 
Dar.
Tak od nás, něco tam máte, u nás uvnitř...


Tak jsem tak seděl na posteli a díval se hluboko do sebe a přemýšlel o letošním roce, a dával si pořádek v kartotéce vlastní mysli...a napadly mě zásadní věci, které vyústily v článek jež bude za tečkou na konci dárkem pro vás. Kdo chce, ať čte dál...
Nemohu dostatečně zdůraznit, jak drahá je jedna komodita na světě, která má stále větší a větší cenu. Přepočítáváme vše okolo sebe na peníze, majetek, Bitcoiny, auta, platy, a přitom nám vesměs nejvíce uniká ta podstata toho všeho. 

VŠECHNO TO STOJÍ ČAS, KTERÝ SE JIŽ NEDÁ KOUPIT ZPÁTKY.

Mnohokrát slýcháme, jak lidé okolo nestíhají. Jak jsme ve vleku událostí, půjček, 12ti hodinových směn a neustálého chvatu za něčím, co vyměnujeme za kapky našeho života. Čas je bezesporu nejdražší komoditou, kterou máme. Ubírá roky z našeho životního konta, ten nehlučný pilník brousí a piluje a co neuděláme teď, nemusíme udělat nikdy.

Ano, píše se o tom tolik, tolik knih a naučně poučných příběhů, a NIKDO okolo mě podle toho nejedná. Těch 50.000,- co jsi tenhle měsíc vydělal, kolik to stálo tvého života ? To je ta cena, kterou jsi zaplatil za ten plat...stálo to za to ? 

Vánoce, čas pro někoho něco udělat je tady..

Nejlepší dar, který někomu můžeme věnovat, je váš čas. Když Vám ho někdo dá, je to největší dar jaký mohl poskytnout - a vy jste se letos rozhodli dát nám vašeho času hodně. Nejlepší dárek, který můžeme někomu věnovat my, je plná pozornost. Například nejlepší přátelé či partneři si ji vzájemně poskytují pokaždé, když jsou spolu. Ne, neciví na mobil. Ne, nejsou v myšlenkách ještě v práci.

Jsou TEĎ a TADY. S námi. Hlavně když to nejvíce potřebujeme.

Jsme s vámi, posloucháme vaše příběhy, učíme se přidávat hloubku našim životům, prodáváme ty naše kousky dní a díky tomu, že učíme vás, víme, že to za to stálo. Dostáváme hodně zpět. Vztahy jsou reciproční, vše je v rovnováze, a my nejsme ti, kdo moc berou, ani ti, kdo moc dávají, jsme ti, v nichž se všechno sbíhá. Vaše energie, vaše příběhy, vy.

Takže vy, jste nás již obdarovali, máme Vánoce.

A co máme my, na další rok pro vás ?
Opět nás budete mít. Naší pozornost, náš entusiasmus, náš ČAS. 
To je náš dárek, pro vás, naše Vánoce k vám.

Máme vás rádi, děkujeme vám.
Vy už víte za co....

Martin a Mirka 
Let´s Pimp our life forever.











Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT