Sraz Topenářů - a Topení pod ledem

Sraz Topenářů - a Topení pod ledem

16. 1. 2018 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj Kamarádi, takže jsem si řekl, že už jsem nebyl dlouho nemocnej a že jsme taky ještě letos neudělali sraz Topenářů (sraz lidí co mají topení v autě).
Tak proč obě akce nespojit, řekl jsem si ? 
Tak a plán - stručně rychle a zběsile je uvnitř...


Inu, je zase zima a my máme plán na příští víkend, to je pátek 26, sobota 27, neděle 28 dopoledne. A ten je ? 

Už roky děláme srazy topenářů, snad abych hodil nějaký link třeba tak třeba tady : TOPÍME PŘED 8 MI LETY..a ostatně si klidně na 720.cz napište do vyhledávače jak se topilo a uvidíte sami. Je toho mnoho.
A letos bude opět. Ostatně, něco o potápění v reportu tady.



Tak a jaky je tedy plán.

V pátek se sejdeme v 17:00 dole v restauraci na čaj a následně od 18:00 na večerní lyžbu na Monínci. Jo, to je ta naše ledová hora na Jihu, vezmeme si Splita, snb, běžky, lyže, cokoliv a vyťápneme (vyjedeme) si to nahoru, a podřízneme svah. Jen tak, do pohody. 

V případě, že bude sníh, uděláme ten večer ještě SNB závody, ale to je tedka těžko říct, protože je stále prd. Budu informovat.

Večer přespíme na horním parkingu, sice je trochu z kopce ale máme ty podjezdy, ne ? A ráno je to tam tak krásný...a hlavně spíš na sjezdovce  !

Takže, zatopíme, v největším obytňáku se udělá depo a popijeme nějaký ten čajík a tak.



V sobotu ráno žádnej dlouhej relax  ! Šup z auta a na východ slunce nahoru na kopec. Kopec je na sever, takže až za kopec. Pěšky, na běžkách - je mi to jedno, prostě pojďte ven z těch vyprděnejch aut. : )

Pak si nahoře vypijeme čajík, a párkrát třeba podřízneme eště svah, ale v 11:00 je oficiální odjezd na Miličín - kde se akce stane lehce punkovou :)

Chápu, že nemusí bejt led atd, ale to nás nemuže zastavit, ne ? Takže si prostě vezměte sebou neopreny, Ross prej jde bez, a pojdte se do Miličína vykoupat. Jen tak. Bez větších plánů, okolo 12h bych tam rád okoukl terén a případně vyřezal díry do ledu a natáhl lana atd...ano, BUDU POTŘEBOVAT POMOCT : )
A pak to vypukne.
Župánky sebou  !

Kecy že nemáte kvaitní neopren neberu !




A dál ? 
Pak se vydáme ke mě do lesa, zatopíme, zaparkujeme obytky a vyrazíme do Sauny do Planý, kde se nás od 17:00 pokusí rozmrazit kotel Karel.
Vlezeme do řeky, vykoupeme se, a nakonec se vrátíme v noci ke mě do MartinGodky, abychom kvalitně zakončili tenhle večer, a vlastně i celý víkend. 

V neděli už bude jen rozjezd do domovů - my asi ještě něco podnikneme, ale to je na vás. Každopádně počítejte s tím, že okolo 10:00 v neděli akce končí.

Tak co sebou a tak ?
A nejběžnější dotazy ? 

1, Ne, bez topení v autě nejezděte : ) Umřete.
2, Ne, na přespání v Maringotce již místo není - je plno !
3, Ne, nebude nám zima.
4, Ano, musíte se zúčastnit všeho, jsme radikální CORE jádro - přihlížející nebereme. :)
5, Ne, neodmlouvat.
6, Odpadky z lesa si odvézt domů.
7, Vzít si ShitShovel, a kopat díry když jdete konat potřebu u mě v lese.
8, Přivést nějaký aditiva - čaje, rumy, svařák.
9, Být připraveni na jakoukoliv změnu plánu, především k horšímu.
10, Ano, potápění je Ilegál a já to nepořádám : )
11, Kdo umrzne, sežereme ho a obytka se dá sockám co přijedou v osobácích.
12, NEBERTE TO VÁŽNĚ.

Poprosím o závazné potvrzení toho, že dorazíte - asi nejlépe sem, do Fóra pod článek.

Takže, to je vše.
A jedno video z kdysi : 






Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT