Dahab - Blue hole 2018 - první skupina za námi

Dahab - Blue hole 2018 - první skupina za námi

31. 3. 2018 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Tak jsem tu týden a včera jsem se musel rozloučit s první skupinou kamarádů, co nám sem přijeli užít si trochu tepla a slaný vody... 
A nějaké fotky a pár slovíček uvnitř - jako vždy.

Dahab a Blue hole, co k tomu asi dodávat - pro někoho divná díra v divný zemi, pro mě určitě srdcová záležitost, se vším co k tomu patří. Tady jsem si dal jedny z nejhlubších ponorů a tady jsem vlastně kdysi i poprvé začal s "deepdivingem".

A teď jsem děláme výlety. 

Loni to bylo trochu jinak, udělali jsme jednu skupinku a pak s Vojtou trénovali dva týdny, ale letos se vás zajímalo o výlet sem tolik, že jsme tu nyní na učební "týdny".
A já jsem fakt rád, protože tady to místo stojí za sdílení.



Přijelo vás 9 a byl to hukot. Hlavně s počasím, protože nám to tady docela silně provlnilo, ale to je prostě moře, a to je prostě jaro - stane se. Když ale vlní, máme tu tu Blue Hole kde je to dycky v pohodě. 

Den kdy se příroda uklidnila jsme zatopili Canyon, což je pro mě další srdcovka, o které bych mohl psát hodinu, ale lepší bude kouknout na těch pár fotek, a udělat si představu sami. A byla hladina jako sklo, a my byli skoro všíchni dole...



Bylo to prostě super, jak večerní seance, společný večeře tak i posuny vás všech od hloubek nečekanejch, a odhlalení toho, co to vlastně freediving u každého z vás je a co chce.

Máme to.

Moc vám děkuju, že jste přijeli, Libore, Martine, Káťo, Zuzí, Patriku, Lucko, Petře, Ali, Angeliko. Bylo s váma fakt dobře. A když jsme se pak dohodli, že příští rok ve stejném složení a termínu zase tady, bylo to tou nejlepší tečkou za tímhle super týdnem.

Díky, moc.
Martin, 
FII


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT