DAHAB - Blue hole - Take me to the sea...

DAHAB - Blue hole - Take me to the sea...

8. 4. 2018 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Dahab, druhá gruppe odjela.
Ok, týdny letí a já jsem včera opět udělal pápá a skupinka NPH team plus friends odfrčela z Dahabu bohatší o nějakej ten metr.

Av-v-v-v-v-v-vo tom to je, že jo.

Nebo ne ? 

Uvnitř, více. 


NPH team s stručná historie ? 

Přéma, Martin, Petr, Ševča, Deni, Karel, Hani - lidičky z Moravy co vytvořil Petr Augusta a musím říct, že naplaváno mají. Takže dobrý základ, chut se zlepšovat a dusit a topit a s tím si sem za mnou naběhli. Tak jsem začal dusit atopit a tím navazovat na Petrovu dobrou práci byla pro mě odměna a lehkost. 

Kiss a Matěj - tak Matěj objevuje, Kiss rozšiřuje možnosti. 

Rezi....je prostě Rocker.

Nu, jdeme na to, představné skončilo.

Co bylo jinak, než minulý turnus, ptám se sám sebe a jak to sdělit na klávesnici vám ? Lehký, uplně lehký.

Byl tu REZI !

To totiž na našich kurzech mění naprosto všechno, protože hoši, holky, když přijede kluk, co vybalí místo klasického neoprénu Batmana, a jeho noční ponory vypadaj ve stylu : "Obejdu Dahab, a rozjedu Showtime." tak není nějak co řešit s freedivingem dál. Touhle cestou se musíme všichni vydat. Muhahahaáááá. Včera jsme to s Andy a Andy probrali. Jsem jasnej plešatej Deadpool. Rezi, jsme už dva. Design doladíme ! 



Když pak tenhle Batman valí do skoro 40m s plasťákama a super technikou, když pak Petr Ševčíků napadá konečně "Pod Pade Pane !", Martin mrdne PBčko a Matěj dodělá level jedna a hlavně, vše jde s usmevem a pohodou, začne bejt jasný, že zkratka NPH Zlín je fakt trefná. 

Na Pohodu Team.


Jo, bylo. Je. Bude.

Udělali jsme opět mnoho na vašich posunech do hloubek v komfortu a s respektem vůči vlastnímu zdraví, a to co se povedlo je hodnota, se kterou mohu být jako inštruktor spokojený. Prolomila se padesátka, najezdily motohodiny, přidala hloubka, proplaval Canyon, roztáhly hrudníky a prohnaly klučíci v plicích Oxygen nosící. Jo, mnoho.


Tak a co je měřítkem úspěchu toho týdne co byl teď, i toho co skončil minule ? 

Jako, jak vždy říkám, jediné co fakt potřebuji, je aby jste si až budete odjíždět domů řekli - jeli by jsme znova, byl to dobře strávený čas. A protože se předchozí i tahle skupina rovnou nahlásila na další rok, tak si říkám, že se moje představa kurzu naplnila.

Těším se na vás na příští rok.
Na některé z vás na příští týden.
Na dva na další měsíc, kdy se potkáme u nás v Chorvatsku.

Vidíte ? Nic nekončí, a i proto jsme se neloučili a ani teď se nerozloučíme.

Poděkuji na závěr a nechám větu rozepsanou, abych to dokázal...že jedeme dál a stále hloub dovnítřřřř do...

Martin,

FII, dýchající pro rozvoj duše a těla.


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT