ASW kemp - LEZENÍ, BIKE, BĚH.

ASW kemp - LEZENÍ, BIKE, BĚH.

19. 3. 2019 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

ADRENALINE SPORTS WEEKEND : pojďte udělat spoustu akce.

Tak přátelé, je to tady. Máme pro vás nový druh kempů, který se v našich akcích bude objevovat stále častěji a jehož pilotní projekt, o délce pouhých 3 dní, s omezenou kapacitou vám představíme teď.



Co už umíme ?
Tak většinu z vás jsem odučil jako studenty Freedivingu, mnoho z vás bylo u mne na Běhacích kempech, a všichni již víte jak správně cvičit a co jíst a dělat stran tréninku.
Už roky dělám víc sportů najednou, prostě mě to uspokojuje, ráno si jít zaběhat, odpoledne na kolo, večer se protáhnout…a znám tolik míst po republice, Evropě, světě, kde je to prostě krásný k běhání, traily na kolo, reefy na potápění…kde vím o skvělém zázemí a mám možnost vám ty krásy těch míst ukázat.

Další co bych chtěl, je abychom si zkusili, jsme li schopni kombinovat sporty – nezaměřovat se na jednu činnost, ale být univerzální sportovec a čím jsme starší, rozvíjet (nebo spíše udržovat) ty naše pohybové vzory, schopnosti.
A taky abychom zjistili, jestli ač hlava chce, to je tělo schopné udělat. Prostě, tak.

Takže, pilotní projekt bude 24,25,26 května 2019.



Program víkendu :
Pátek :
 - Sraz na lokalitě, oheň, grilování, socializace
Sobota :
- Kombinace běhu a kola.
- Správné nastavení kol, seřízení vašich miláčků.
- Slackline
Neděle :
- Základy jištění na skále
- Lezení na nádherné lokalitě
- Ferata


Tak a detailně ?

KDE TO BUDE :
Sejdeme se u města Tábor, na Jihu české republiky, u mě na pozemku v lese, kde si budete moci rozdělat stany, zaparkovat auta a přespat v nich, atd. Uděláme oheň, pokecáme, a přespíme. Adresu upřesním v emailech, kam také posílejte přihlášky, prosím : seven20@volny.cz


PÁTEK DETAILNĚ :

Sraz v 18:00.
Příprava věcí na druhý den. (především bot a oblečení na převlečení do běhacího.) My vám pak věci odvezeme na lokalitu na druhý den.


SOBOTA DETAILNĚ :
9:00 - Joga.
10:00 - Workshop – jak si nastavit kolo. Zdarma seřízení vašich kol.
11:00 – Cca 20km vyjížďka v poklidném tempu nádherným trailem na začátek běhacího trailu.
cca 12:30 – Defakto ihned po dojetí přezouvačka, (Vaše věci na převlečení a přezutí pro vás budou na místě připraveny!!!) a následovat bude nejhezčí běhací trail co jste kdy viděli. 8km, poklidné tempo, kopce, ŽÁDNÝ ASFALT. Přestávky budou !
14:00 – přiběhnutí zpět na začátek, převlečení DO CYKLISTICKÉHO, a cca 15km dalším nádherným trailem ZPĚT. (Vaše suché věci na převlečení pro vás budou na místě připraveny!!!)
16:00 – Protahování po běhu.
17:00 - Sprcha, příprava dřeva na večer, relax, oheň, chill, pohoda.


NEDĚLE DETAILNĚ
:
9:00 odjezd na lezeckou lokalitu – cca 25km (autama).
10:00 – základy jištění, lezecká technika, na příjemných skalách u řeky Lužnice.
13:00 – ferata
16:00, konec akce, společný jídlo, protahovačka a odjezd dle nutnosti skupiny.




Nejčastěji kladené otázky :

Ujedu to ?

Tak to doufám ! Pokud umíš na kole, tak to ujedeš – nebudou to žádné stojky, ani střelba, nejsem blázen abych vás zničil hned na žačátku.

Uběhnu to ?

Tak to není nutné, můžeš si to s náma dát běhací trasu i na kole, ale sem tam to asi potlačíš, jsou to kančí stezky. Bude mnoho zastávek, takže to nebude až tak náročné – ale doporučuji abys byl běžec – měl za sebou náš Běhací kemp ( http://www.pimpyourlife.cz/events ). Místo běhu si můžete dát hodinku chill, není třeba běh s námi absolvovat.

Ujedu to pak zpět ?

Určitě ! Zpět to bude mnohem jednodušší. Defakto stále rovně kolem řeky, po tvrdé cestě.

Co když cestou píchneme ?

Vyřešíme !

Co když mi cestou dojde síla ?

Necháme tě tam zemřít, to je jasný, jen silní přežijí. : )

Co potřebuji sebou ?

Tak potřebuješ vlastní kolo, boty na běhání, a nějaký bunkr, kde přespíš – auto, stan, cokoliv. Pokud máš vlastní lano a sedák a expresky, perfekt, vezmi – pokud ne, zajistíme zapůjčení lezeckého vybavení (prosím sdělit při přihlášení že potřebujete) ve spolupráci s Hudy sportem v Táboře ( https://www.hudy.cz/kamenne-prodejny/tabor.html?start=6&order=&od= )
Vezměte si také nějaké tyčinky, vše bude možno u nás nakoupit, bereme sebou hodně věcí od Lifefood.

Co když jsem nikdy nelezl a mám strach z výšek ?

Tak to aspoň vyzkoušíš něco nového, a celý život je o překonávání sebe sama, tak šup na to – ale popravdě, v neděli je v okolí skal tolik krásných trailů na kolo, že klidně mužeš vyražit třeba na biking, nebo jen pozevlovat pod skalou a koukat na lidi, jak si to užívají…a pak to zkusit.

Cena a kam to zaplatit ?
Cena za celé 3 dny je 1900,- včetně všech přesunů vybavení, zázemí, sprchy, servisu kol, zapůjčení vybavení na lezení. Platební udaje budou následovat na emailu : seven20@volny.cz


Těšíte se ?
Já s Miri moc.
Toto je úvodní koncept – další kurzy budou následovat. Mám plánů hodně, s přesunem tohoto konceptu do ciziny, (objednáním na kemp obytných aut), přeběhů hor, plaveckých roadtripů, a dalších možností objevování nádherných lokalit a přátel, které jsem si za ten život po Evropě objevil.

Jde mi o možnost vystoupit z komfortní zóny řízeným procesem, zkusit nové věci, zjistit něco o starých věcech, užít si to především.
Tu cestu sportem.
Životem.

Martin a Mirka,
Jako vždy.

kontakt : seven20@volny.cz
telefon : (whatsup) 777 266 305




Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT