Běhací kemp - jaro 2019 - běhejte s lehkostí a bez zranění - ODBĚHNUTO

Běhací kemp - jaro 2019 - běhejte s lehkostí a bez zranění - ODBĚHNUTO

13. 5. 2019 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Odběhali jsme právě běhací kemp, a musím říct, že to bylo tentokrát opravdovej HARDCORE, hlavně v neděli. Více u nás, v kratičkém shrnutí a poděkování...

Tak běhací kempy, pořádám opravdu rád, protože běh je ta nejlevnější zábava, nejlehčí útěk od domácích prací, nejjednodušší činnost...POČKAT. Nejjednodušší ? 
A proč se teda Běháním zraní okolo 60 ti procent lidí ? 
Tím pohybem ? STOP.


Tak ono to totiž není jen tak.

V běhání, máme totiž pocit, že to prostě není co učit, nemáme vybavení, jsme my a boty a povrch, tak prostě běžíme, jako když jsme byli děti. Jenže ono to už tak dávno není, už dávno nejsme děti, jsem rozsezení, rozlámaní, starý, atd...a běh se pro nás stal utrpením, používán max tak k doběhnutí na tramvaj.

A to my tady na kempech měníme.
Učíme vás došlapy, těžiště, kadenci, odlepování pat, jak udržet kolena dole, ramena uvolněná, jak švihat lokty, jak běhat dolu a jak nahoru...a dalších milion věcí.

A k tomu se občas přidá prostě počasí, jako bylo ted o víkendu.
Déšť, zima, vítr.
A vy, i když je to již třetí den kempu, stále máte chuť s náma běžet...a tohle, tohle si odnáším jako tu největší odměnu celého víkendu. 
Šlo vám to skvěle, a já si jen ted mohu přát, aby jste v tom běhání stále dál pokračovali dle evaluace, kterou jsme vám doporučili...nezapoměli jste, 10 procent ? : )

A aby jsme se brzy, zase někde, potkali.

Moc děkuji všem co přijeli, s náma byli, nám dali svůj čas a vzali si to, co jsme dali, s otevřenou myslí.

A to je vše.
Neloučíme se, protože...se potkáme.
V lesích, stezkách, trailech.

My, běžci.

Martin a Mirka
Pimpyourlife.cz

Pro další akce jsme tady v kalendáři : http://www.pimpyourlife.cz/events


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT