Alena Konečná - sponzoring na cestě do hlubin

Alena Konečná - sponzoring na cestě do hlubin

27. 9. 2019 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Alena Konecna letí trénovat do Dominiky. Rozhodl jsem se jí podpořit. A trochu více o tom rozepsáno níže..

Tak jak má vypadat takový sponzoring ?

Už roky (cca 20 let) se snažím podporovat různé sportovce a protože teď dělám ten freediving, a není většího talentu než je moje výborná kamarádka Alena Konecná, naše nejhlubší freediverka co zatopila 97m s Monofinou a 85m s Bifinama letos v létě, rozhodl jsem se že jí na její cestě do hlubin podpořím finančně.

Alli pojede na trénink a závody do Dominiky na konci listopadu, a ode mne našemu největšímu talentu přistála jako dárek letenka za 1200E.

Další spolupráci a podpoře se nebráníme ani jeden. Protože víte co, defakto jsem jí nepodpořil já, ale podpořili jste jí vy. PROTOŽE STEJNĚ JAKO U VŠEHO CO JSEM KDY DĚLAL A NA ČEM JSEM MĚL PROFIT, SNAŽÍM SE VRACET PENÍZE DO PODPORY SPORTU FORMOU SPONZORINGU SPORTOVCŮ. A vy jste si u nás udělali kurz, a penízky tím vydělané jdou na naše sportovce. Například peníze z celého freedivového Chorvatska (cca půl milionu) jsou na podporu postižených sportovců...

Na příští nějakou dobu tedy chceme pomoci Alence, (a z mladých talentů Broňovi Pečnerovi), a ne tak že jí dáme slevu 10 procent a kup si u nás masku, ale rozumnou formou hodnou jejich výkonů.

Já v tebe věřím, Alli. Moc si to užij, bez smluv, tlaků, háčků a neklidu. O nic nejde, jen ať máš hloubku na své cestě na své straně.

Díky za tu možnost i já, podpořit tebe. Vás.

Martin Cheníček
http://www.pimpyourlife.cz
FII - Freediving instructors international

Alli sledujte na facebookovém profilu 


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT