Vila Vitality - aneb naše nové plnohodnotné zázemí pro kurzy

12. 2. 2020 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj kamarádi, takže jsme dali dohromady konečně naši vilu v Osečné, jako plnohodnotné zázemí pro všechny druhy kurzů co učíme. Tak si to lehce představíme, at víte o co jde.



Všechny kurzy tedy, vč. freedivingu budeme dělat tady.
ČESKOLIPSKÁ 114, Osečná.



Co na vás máme nachystáno ?
Parádní pokojíky po 2, 3, 4 postelích, dva byty, dva půdní nadherny apartmány (pro dvojici a trojici max) a faktický luxus za lidovou cenu, hahaha, 300,-kč na noc v rámci našich kurzů PimpYourLife Academy.



Dále tu máme tělocvičnu, kde se budeme protahovat, saunu, kde vyhřejeme naše starý kosti a taky konferenční místnost, kde budeme učit a sdělovat ty maximální pravdy a poznatky. Ha : )



No a to je asi všechno. Snad jen že pronájem na vaše akce, nebo svatby, nebo cokoliv bude časem taky možný. Kdyžtak si to pojdme probran na emailu nebo telefonu : seven20@volny.cz a 777 266 305

STRÁNKY VILY JSOU TADY : VILA-VITALITY.¨




Martin a Mirka,

FII instructors,
PimpYourLife academy






 

Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT