Běh-Bike-Bazén - aneb ASW kemp vol 2

Běh-Bike-Bazén - aneb ASW kemp vol 2

25. 2. 2020 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Jezdíte na kole ? 
Běháte ? 
Plavete ?
A děláte to dohromady ? Jako že Triatlon ? A víte že je triatlon blbě ? A že to děláme jinak, logičtěji, a určitě samozřejmě líp, haha, než zbytek světa ? 
No, pokud nevěříte, pojdte pročíst článek u nás, s novou akcí pro vás – aneb Inverzně-perverzní triatlon, aka ASW kemp vol 2 je tady ! 

9,10,11 říjen to rozjedem :)





Tak protože mám pořád chuť stmelovat vás prostřednictvím intenzivních bolestivých zážitků, (však si projděte portfolio našich kurzů – topení – dušení – běhání – trhání šlach na józe, atd) tak jsme pro vás loni připravili ASW kemp, aneb vystup si z komfortní zóny, kde jsme pro vás měli porci běh-kolo-běh a feratu v jednom dni. (článek tady).

Teď je rok 2020 a je třeba postoupit o level dál, a tu přicházím na scénu já, s další porcí diskomfortu a intenzivních zážitků pro vás – neboť zážitky nemusí být pozitivní, hlavně když jsou intenzivní. Ha.

Už jste u mě prošli všemi možnými kurzy. Freediving, jóga, kurz fyziologie, běhání…ASW kemp. Už umíte plavat, běhat, a každý umí jezdit na kole. Tak to pojďme pro letošek spojit. V triatlon.

Triatlon, říkáte si, a co je na tom jako nového ? No, nového na tom je pochopení, že to celej svět dělá úplně blbě ! Dyť voni se namočej, pak vofouknou na kole, a doničí si kolena při běhu. Úplná blbost, ne ? 

A proto jsme pro vás s Miri připravili Inverzní triatlon aneb BBB. (Běh-Bike-Bazén) 

1. Nejdřív se proběhneme z Ještědu dolů.
2. Pak si projedeme Ralsko na biku.
3. A nakonec se vykoupeme v bazéně.

Ha, a je to venku.
Už se vám to začíná líbit ? A to bude ještě neděle ! Taky pecka. 

Tak teda rozjedeme nějaký ty čísla.

Sobotní program : 

Běh. 

sobotu ráno odjedeme autobusem na Výpřež, což je kousek pod ještědským vrcholem, kde nás bude čekat porce 10km seběhu směrem do Osečné, nádhernými traily v lesích Ještědu. Jo, bude to z kopce. Jo, cca 10km. Ano, pomalu. (Kdo si není jistý technikou svého běhu, tak máme týden před BBB běhací kemp : http://www.pimpyourlife.cz/events



Bike

Klasikou ASW kempu bylo, že jste měli jen 5 min na převlečení a přezutí, a jelo se. Takže příprava bude už v pátek večer před závodem (ehm, teda před akcí), ještě popíšu níže. Po doběhnutí z Ještědu teda bereme jiný spodky, botky, biky, a vrhneme se do lesů Ralska. Kolo, a 40km, nic děsného, terén šotolina, něco asfalt, co můžeme dělat. Na XC kole v pohodě, na BMX smrt. Pojedeme přes děsuplné místa kempů proměny, zubří ohradou, atd. 



Bazén. 

No a nakonec se umejeme. Budeme mít pronajatý bazén ve Stráži pod Ralskem, kde celá taškařice skončí 1km plavbou v bazéně. Takže kdo počítá, už ví, že je to takovej čtvrtinovej Ironman, haha, ale správným stylem BBB. Běh-Bike-Bazén Bro !



Večer uděláme mega oslavu, pofoukáme bolavé nožičky a namasírujeme se v naší tělocvičně, a hlavně bude oheň a klobásky a tak venku na vile v Osečné. A příprava na druhý den, neboť tím akce nekončí, ani minule nekončila, takže jedeme v neděli s další akcí aka ASW kemp (Adrenaline-sports-weekend.)

V neděli bude opět na pořadu dne něco nového, a to Ferrata v Semilech a hlavně Slackline – teorie, praxe, jak chodit, jak nechodit, jak to posouvat, jak trénovat, a jak se na tom nezabít úplně v kompletu. Chtěl bych, aby jste začali chodit, protože je to super zdravé a maximálně funkční.. Nejdříve nás ale bude čekat Ferrata, a tentokráte jak jsem psal, ta semilská. Ferrata je tam nádherná, lehká i těžká varianta, a dáme si obě a klidně dvakrát. Pak tam zakempíme, a natáhneme ty naše chodící špagáty a uděláme chillzone a bude dobře, neboť protáhneme ty naše stará těla.



Nějaké ty údaje, co sebou, co musíte už umět a kolik to bude stát je tady níže. 

Tak sraz : 
Sraz bude v pátek, v 18:00 na vile v Osečné – je to tady : https://vila-vitality.webnode.cz a tam si uděláme brífink a připravíme vše na přesun. Protože už ten večer si připravíme a následně přesuneme auta s věcma na plavání a suchými věcmi na převlečení do Stráže pod Ralskem, kde je necháme u nás na Firmě (uzavřený oplocený areál). 



Následovat bude večerní zábava u ohně, jak je u nás zvykem.
Přespat po oba dva dny jakožoto veškeré zázemí můžete mít u nás, stačí se dopředu přihlásit, že to tak chcete – 300kč na noc s peřinkama na bytech, pohoda. 

Sobota ráno odjedeme autobusem na Výpřež, odkud již po svých poběžíme do Osečné. Tam se převlečeme, přezujeme a valíme kola. U bazénu musíme být + - přesně, takže žádný flákání. Hahaha. Dojedeme do Stráže, na firmě si dáme kola do aut (nebo ke mně do přívěsu) a poběžíme se vykoupat. Je to od firmy asi 600m. Poklusem, at se protáhneme. A Bazén, jasně že je to na čas. Sice o něj nejde, ale je to cíl, uplavat to v kuse, stejně jako to uběhnout v kuse, ujet v kuse, prostě v kuse. Stejně to nevyjde, ale plán to je, ha. 

Po doplavbě se dobelháme pro auta, a pojedeme do Osečné, kde to vyhlásíme a dostanete…buřta. Nebo nějakou jinou cenu, že jo : )

Předpokládaný čas – už jsem to jel, běžel, plaval – je cca 4 hodiny. Uvidíme. 



neděli pojedeme na ferratu tak, abychom v 8:30 nastupovali do cest. Protože tam bývá poměrně hodně lidí, a to já nerad. Takže žádné ponocování, kemp musí bolet ! Tady vás poprosím o vlastní feratové sety – stojí to půjčit pár korun, nevím, zda budeme mít naše vybavení na půjčení pro všechny. Vysvětlíme si teorii jištění, správný pohyb, atd. Slacklines pro vás máme, natáhneme, zajistíme, a výbava na toto netřeba, protože je to naboso, a lehké. Opět vás tím provedeme, neboť chodíme již dekádu minimálně. A je to super.

Tak a co sebou ? 

Kola vlastní, boty na běhání vlastní, plavky vlastní. 
Jinak vše zajistíme. Přespání, nějaký ty veganský šlichty jako vždy, a taky servis kol, zázemí, vstup do bazénu, transfery na Ještěd, vše v kupě. Že máte mít sebou batůžek na kolo, nebo láhev s pitím, je snad úplně jasné všem. Když tak půjčíme. Žízní nezemřete. 

Cena.
Cena včetně ubytování je 2900,- sakum-prdum, se vším včetně vstupů, transferů, večerní párty a tak : )
Zálohy prosíme posílejte opět ve výši 2000,- na cu : 7200005350/8040 a do hesla dejte BBB kemp.

A to je myslím ode mne vše. Určitě jsem na něco zapomněl, třeba na to, že ze všeho budou opět super fotky, kvalitní videa, atd, stejně jako minule probereme servis kol, jak nastavit, jak vyměnit duši, atd, a vše v režii Davida Anderleho, našeho dvorního filmaře. 
CO jsem zapomněl, doplním dle vašich dotazů.

Už se moc těším na tu vaší partičku. Bude to opět něco nového, a opět interesantní, nebojte, nikoho v lesích nenecháme, takhle my to neděláme, dáme si to jako skupina, a jako skupina i dokončíme ! 

Moc se těšíme.
Martin a Mirka, mající nápadů plnej batoh. 

Přihlášky prosím na email : seven20@volny.cz


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT