KURZ FREEDIVINGU - CHORVATSKO 14 DNÍ - doplňující informace

KURZ FREEDIVINGU - CHORVATSKO 14 DNÍ - doplňující informace

23. 7. 2013 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj všichni, takže mám pro vás mnoho dalších informací, důležitých pro náš chorvatský kurz a tréning session který vypukne již za měsíc.
Vše je vevnitř, tak klikněte na infos inside.
MaMi team

Tááákže, že děláme kurz Freedivingu jste se mohli dočíst tady  : KURZ FREEDIVINGU a k tomu bych potřeboval dodat pár detailů, na které jsme zapoměl.

Hlavně - důležitá informace - voda bývá v létě na ostrově Vir teplá, ale ne zas tolik, aby jste to dali bez neoprenu. Takže prosím, všichni si někde půjčte neopreny, protože jinak od vás půjde takový vlnobití, že nám potopíte člun. Jakýkoliv diveshop vám půjčí...

Dál je nutné si vzít svoje vybavení stran ploutví, šnorchlu, masky, a opasku se závažím. Stačí myslím všem cca 4 kg, a kdyžtak snad budu něco mít i já navíc tímto prosím všechy  učastníky, který mají závaží navíc, at ho prosím vezmou sebou...

Co je nejlepší za věci, pokud si to chcete rovnou koupit, jsou například : jakejkoliv šnorchl bez všech bifikundací, nejlepší nejednodušší jako je např tenhle : TRUBKA a proč, proberem na kurzu.

Ploutve, pokud už chcete mermomocí něco koupit ted hned, tak doporučuji uplně jednoduchy plasťáky, co drtím už 6 let a stále drží a dá se s nima nakopat přes 70m hloubka - PLASŤÁKY, což si myslím, že bude stačit : )

Maska jedině, j.e.d.i.n.ě. AQUASFERA od Technisubu, a jedině v černý, všechny ostatí jsou e-e a stojí pár kaček a sedí i na nejstrašnějším obličeji, čehož jsem jasným důkazem já i moji kamarádi. BREJLE NA GESICHT HÝR.

Opasek raději gumový, protože je elastický a až budete hluboko, tak vám to nebude padat přes tlakem zmačkané pozadí, ale bude vá tam krááásně držet ! Takže opasek gumový, jako je například tenhle : PÁSEČEK

A jedeme dál !
Co si sebou raději vezměte, jsou vlastní ručníky, protože nevíme, jak moc budeme stíhat prát, a raději si asi nakupte vlastní zásobu pitné vody, protože je to v létě lepší, pít balenou, a stejně jí pijete asi balenou i v ČR, ne...
Inu, takže radši tak.

Alkohol v množství přiměřeném vaší spotřebě, hehe. Uhlí na gril a t p když nezapomenete, bude jen fine. Grill máme, krásnej kameninovej takže o večerní párty je postaráno.

A cesta tam ?

Použijte prosím mapy na googlu,(adresa je VIR, Straže 11), ale kdyby to někdo nezvládal, tak souřadnice domečku jsou přímo tady  : 44°18'1.230"N, 15°6'39.766"E

Tááák. A to je snad všechno.
Teda všechno co mě tedka napadlo. Na cestě jste snad již všichni domluvení, a kdyby ne, použijte tady forum, směle, klidně.
Ju ?
Těšíme se na vás - MaMi tým : )
A fotečky domečku a popis cesty od Mi je tady :



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT