TWELVE - DUBEN : RIDE for their lives

TWELVE - DUBEN : RIDE for their lives

3. 4. 2021 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj lidé české republiky.

Tak za náš projekt #movefortheirlivesTwelve za březen se vybralo 30.000,- a již zítra to pošlu do 6 ti LDN po celé republice, (článek byl tady: http://www.pimpyourlife.cz/post/442 ) ale dneska bych vám chtěl ještě rychle napsat, co vlastně bude za sport (díky jehož korunokilometrům můžete opět vysportovat nějaké penízky pro onkologicky nemocné děti) na měsíc duben.


Tentokráte musím říci, že uzrál čas v Dubnu na to kolo. Bike. Silnici, Elektrokolo. Prostě to s těma pedálama, co se šlape, rozdíly neděláme, fakt ne.

Dlouho jsem přemýšlel o nějakém přepočtu a ekvivalentu kilometru Bike vs běh, a nakonec jsem se rozhodl, že to uděláme takhle.

Projekt má být o pomoci, to ano, ale i o tom, motivovat se k nasportování co nejvíce kilometru tak nejak obecně, protože sportem ku zdraví, že ano. Projekt nemá být o tom, jak vás (nebo já sám sebe) finančně zruinovat, to ne. Takže vám nebudu říkat, že máte za každy 1km na kole poslat 1 kč. Vůbec.

On celkově projekt už postoupil díky vašemu neutuchajícímu entuziasmu do pomoci ostatním do fáze, kdy mnozí, skoro bych řekl většina z vás, posíláte peníze například z běhání i v měsíci, kdy jako sport bylo vypsáno plavání ve studené vodě – prostě se svým oblíbeným během, chůzí, běžkami, čímkoliv, pomáháte dál. Přesunulo se to přesně tam, kam jsem ani nedoufal že jednou dojdeme. Myslel jsem, že se připojíte na měsíc, a pak třeba jiní lidé na jiný sport na další měsíc, atd…ale to se neděje. Mnozí z vás jedete pořád dál, a já nemohu dostatečně zdůraznit, jak moc si toho vážím. A jakékoliv částky, kterou přispíváte. Jakéhokoliv kilometru, který naběháte.

Kdo tedy bude chtít za svoje naježděné kilometry poslat za sebe penízky, ať si sám stvoří jakýkoliv propočet. Já za sebe za duben, kdy jsem vyhlásil BIKE – RIDE FOR THEIR LIVES pošlu za každý kilometr na kole 1,- Kč. A u vás ? Pošlete cokoliv za vaše kilometry (1 kč za 10km např) prostě jakkoliv budete moci, chtít. Cokoliv.

Kdo nebude moci poslat, pošlu za něj já, opět, stačí napsat : „Martine, najezdil jsem 550 km, pošli to za mě, prosím…“ a já pošlu, tady bude horní hranice (mnou zaplaceno za vás) do mých profinancovaných 5000,- kč, neboť mam na cely projekt ze svého vyčleněno 60.000,- na celý rok. 5000,- měsíčně.

Klidně pište, rád dám za vás, kdož nemůžete. Protože i to gesto, že pojede s náma s vědomím, že někomu pomáháte, a ujedete třeba o pár kilometru dal, se počítá. A obrovsky.

Dobrá tedy.

Skončil březen. Na transparentním účtu 2701915181/2010 je v tuto chvíli od vás skoro 30.000,- jen za březen, což je nádherný, a já vám moc děkuji, a zítra rozesílám. Pro ty naše stařečky, na LDN.

Mám víru. Víru v dobro v lidech okolo sebe.

Možná jsme občas podrážděný, z toho co se děje ve světě, politice, všude. Ale v sobě, tam hluboko v sobě, cítíme to dobro v nás a šíří se to…a je snad větší manifestace dobra, než pomoc druhým ?

Vám

Děkuji.

Ma

#pimpyourlifeacademy


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT