TRÉNINK - FYZICKÁ PŘÍPRAVA PŘED PŘÍPRAVOU.

TRÉNINK - FYZICKÁ PŘÍPRAVA PŘED PŘÍPRAVOU.

4. 11. 2021 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

HOT NEWS !
Letošní zimu konečně otevřeme zkušební koncept tréninků. A to jak na suchu, tak i v bazéně – dyn, sta, techniky, dále několikrát týdně online strečinků a jednou za mikrocyklus zajištěné zhodnocení tréninku v maximálkách DYN i STA, následně přetavených v hloubky – prostě tak, jak by se to dle mě koncepčně mělo vést.


Než to bude připravené – a spustím to oficiálně před vánocemi, tak bych vás chtěl pozvat na dvě přípravné akce.

První je fyzická příprava – běh, kolo, skály, ferraty, slackline, paddle v teple naší základny v Chorvatsku – odjezd 17.11 a návrat 2.12, na 2 týdny. Sebou poprosím horská kola, věci na běhání, set na ferraty, paddle.


Ubytuji vás, to není problém, kapacita ubytování je 6 lidí. Minimální počet lidí jsou 3. Více v SZ, nebo po telefonu 777266305. Cena za vedené tréninky, teorii, a průvodcovské služby, cesty na lokality atd pouze 7900,-na 14 dní !! + ubytko.

Druhá je fáze rozpotápění, což bude hned 4.12 a 5.12 v liberecké jámě, cena 200,- na 2 hodiny, více po telefonu opět. Půjde o navázání na fyzickou přípravu, nečekejte žádnej relax, ale HC trénink. Následovat budou dva tréninky v bazéně a to 6.12 a 10.12 (200kč na 2 hodiny)odjezd do Polska na zkouknutí vašich technik na hloubkách – 14,15,16,17 prosince, ve dvou dvoudenních turnusech ut-st a ct-pa. 2900,-

Teprve po tomto komplexním tréninku jsem schopen s některými z vás začít pracovat dále, na vaší fyzické přípravě, a budete se pak moci přidat na oficiální tréninky v podobném konceptu – ALE O TOM NAPÍŠU AŽ POZDĚJI, info očekávejte okolo vánoc – které rozjedeme od 1.LEDNA 2022.
Opakuji, o tom se rozepíšu později.



Takže, kdo by se chtěl něčeho z toho zúčastnit, budu jen rád a pojďme si zavolat. Jsem teď do zítra v ČR, pak jedu Kypr, po návratu je odjezd přes rakouské hory do Chorvatska.

A nakonec se rozloučím starou dobrou hláškou :

„Chytrý trénink – mantra úspěšných.“
„Tvrdý trénink – mantra mas.“

Martin Cheníček






Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT