MALEDIVY - Ari atol, Male

MALEDIVY - Ari atol, Male

27. 1. 2022 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj kamarádi, tak uzrál čas na další projekt, který jsem měl v plánu již dlouho.

A to MALEDIVY – safari loď a freediving v nejlepších lokalitách souostroví za super cenu 59900,-kč I S LETENKOU A JÍDLEM, což je defakto zadarmo !


Takže, kdy, kde, jak, co, na čem, za kolik, atd.

MALEDIVY – plným názvem Maledivská republika, je souostroví v indickém oceánu, tvořící řetězec 19 korálových atolů, v jejichž prostřední části se budeme pohybovat.

Celkově se Maledivy sestávají z 1196 ostrovů, z nichž je zhruba 200 obydlených. Ostrovy jsou pokryté chlebovníkovými a palmovými háji. Jsou lemovány nadhernými písčitými plážemi a průzračnými lagunami. Tento nejplošší a nejníže položený stát světa (žádné místo se nenachází více než 2,5 m nad hladinou oceánu) patří k vyhledávaným turistickým cílům a my jsme turisti jak vyšitý, ne ? Podvodní tůristi.


KDY ?

Termín máme 22.4. – 1.5.2022 (pátek – neděle).

7 nocí budeme nocovat na lodi, 10 dní délka zájezdu s cestou. Sežere vám to tedy jen týden vaší dovolené…

Letecká společnost EMIRATES. Hlavní zavazadlo 30kg + příruční 7kg

EK 140 22APR PRG DXB 1555 2350

EK 658 23APR DXB MLE 0420 0930

EK 653 30APR MLE DXB 2300 0200

EK 139 01MAY DXB PRG 0835 1300

TRASA : Trasa: centrální + Vaavu 7 dní safari.

A JAKÝ NECKY POUŽIJEME ?

Ne, nebojte, nebude to Valhala. To ne. Bude to známá safari loď CARPE DIEM s kapacitou 20 lidí. www.mvcarpediem.com

CO VÁS TO BUDE STÁT NAVÍC ?

Defakto skoro nic.

Vodu máme v ceně pobytu, nedoplácí se nic. Káva, čaj je k dispozici celý den. Odpolední svačina každý den.

Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů, také v ceně. Hodně ryb, spousta zeleniny, těstoviny, rýže, ovoce, po večeři zmrzlina nebo dezert. Není problem zařídit vice zeleniny pro vás, kdož jste Zeleniny. : )

Na lodi je bar takže lejt můžete co vám hrdlo ráčí. Na každý pokoj se zapisuje, kdo si co objednal a každý den klienti podepíší svůj účet, aby měli přehled, kolik utratili. Všechno, co klienti na lodi platí, je zpoplatněno GST 12% + 10% service chargé.

CENA za instruktorské služby, příprava bojek, lan, průvodce na lokalitě atd, je 8900,- na týden, jako je to na všech mých kurzech, kamkoliv jedeme. Kapacita je maximálně 10 lidí, tak moc neváhejte, kamarádi, tohle bude rychle pryč a bude to fakt masakr, kdy přes ryby neuvidíš dno jak bude týden dlouhý…

Jinak v ceně zájezdu není klasicky pojištění, a alkohol dle spotřeby a bakšiš pro posádku – doporučuje se 80 USD/osoba….Ale ten platí každý individuálně přímo na lodi. Dá se platit kartou. To zaplatíme tam, jako v Mexiku, kdo byl se mnou, pamatuje, ne…

TO je co se týče lodi, a zájezdu.

Myslím, že tohle bude naprosto super akce, a jsem navýsost rád, že jsme to dali dohromady, i díky Ivě, jsi zlatá !

Prosím o přihlášky na emailu PimpYourLife@outlook.com a nebo volejte pro více informací ke mě na telefon 777266305.

Zálohy jsou 15.000,- co nejdříve prosím, bez záloh je registrace "neoficiální" a doplatek do 10.3 na c.u. 2501915179/2010 jako vždy.

Strašně moc se těším, konečně nějaká teplá voda...

Martin

#pimpyourlifeacademy

#Fii_freedive

#freedive

#freediving

#apnea

Může jít o obrázek přírodě a body of water


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT