Střípky okamžiků z dneška v bleskovce

Střípky okamžiků z dneška v bleskovce

12. 6. 2013 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Dnes bylo mnoho legrace...Zasekl jsem se v díře na Liberty, plaval v hejnu rybiček a dal jsem si celej vrak na nádech....malinko fotek je vevnitř. Klik...


Dneska jsem byl na Liberty, a protože už  minule jsem tam prolejzal moc pěknou dírečku, řekl jsem si, že dneska to dám znova... Bohužel se mi tam na výlezu usídlila nějaká podezdřelá rybka, tak jsem se rozhodl, vzít to trochu jinudy....



No a nebudu nic nalhávat, trochu jsem se tam seknul ploutvema, a přes stehna. Nakonec jsem se uvolnil a byla to legrace.



A odpoledne, že pujdu na náš VRAK. Má na dýlku 40 metrů, leží od 35 do 20 metrů. Míša mi povídá :

"Hlavně dávej bacha, máš povoleno max do 3O ti metrů..."

Chvíli se vzpouzím, protože mám do vody a na hloubky hroznou chut, i když choděj vlny jak kráva, ale pak mi bleskne hlavou myšlenka - radši zmiz, než jí napadne dát ti nějakej limit času...a padám rychle pryč.

Takže přesně 30m, ale proplaval jsem si kompletnně vrak tam a zpět, a to byl bočák jak hovado...30 dolu, 40m tam, 40m zpět, 30m nahoru, hm, a čas vidíte na hodinkách, hehehehe.



Hlavně ať se to nedozví Míša, ta by mi dala : )

Tak zase někdy, nějakej ten střípek - Martin Čárys, Bali.





Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT