FII Liberec Freediver LEVEL 1 - finished !

FII Liberec Freediver LEVEL 1 - finished !

19. 1. 2014 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj kurzanti, a vlastně všichni návštěvníci stránek...právě jsme (všichni úspěšně - bylo nás deset studentů) absolvovali kurz freedivingu pod naší floridskou FII - a protože jste byli všichni exscellentní tak vám tu za odměnu dáváme fotky ještě žhavé z kopírky.
Uvnitř.

Protože co psát ?
Že byli všichni super, a že nikdo nebleknul ?
Mě stačí že vás veřejně mohu pochválit. Byli jste všichni fakt super parta - a už se moc těším na další akcičky s váma :

Švábí geng : Dan, Jan, a Michal Švábovi, Jan a Jakub Antošovi, Míra klik a Petr Šebek, Milan Soldát a Pavel Jaroš. Díky všem. A speciálně hostující Ivče a nejvíc Mi za ubytko a panu řediteli Janu Švecovi z libereckého bazénu za vstřícné a perfektní jednání !!!

A brzičko kde ? No jen si vybrat...

Neloučíme se, jedeme dál - toto je naše díky !

Martin a Mirka,
Freediving Instructors International

eMail :
seven20@volny.cz
Freedive web :
www.PimpYourLife.cz
Lifestyle MAG :
www.720.cz
Skype :
carys720
Mobile : +628 776 267 2094 (bali tel.number)
phone : +420 777 266 305 (czech tel.number)



Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT