TWELVE - ÚNOR : Snow for their lives

TWELVE - ÚNOR : Snow for their lives

27. 2. 2021 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Tak se nám nachýlil konec února, a náš projekt #movefortheirlives na podporu těžce nemocných dětí vstoupil do finální fáze. UNOR BYLY VYPSÁNY BĚŽKY, a pro ty z vás kdo nevíte o co jde, je tu rychlý souhrn...

Souhrn toho o čem projekt je, je tu :

http://www.pimpyourlife.cz/post/440

No a jak vám to v únoru šlo ?

Jak už jsem psal na začátku tohoto měsíce, za každý váš kilometr na běžkách, bruslích, bobech, lyžích co jste najezdili v únoru, pošlu (v případě že kvůli financím nemůžete vy sami) 1,- Kč na účty nemocnic které se starají o naše nejmenší, kterým osud nedopřál pevného zdraví. Onkologie, gastro, cokoliv co je potřebné, posíláme.

Za leden jsme díky vám (byl vyspán 1,-za každý kilometr běhu) vybrali skoro 60 tisíc korun, což je absolutní masakr a já jen doufám, že jste se radovali se mnou z každého toho zaslaného příspěvku. Jak už jsem psal dříve, tak ty udivené hlasy sestřiček na odděleních, že jim chce někdo v dnešní době nezištně pomoci, byly k nezaplacení...

No a je tu konec února. Na žádost mnohých z vás tento měsíc nebyl o kole (jak jsem plánoval) ale o sněhu, protože ho bylo všude úplně maximálně, a bylo škoda toho nevyužít, i proto, že tento projekt který jsem vymyslel, se jmenuje #movefortheirlivestwelve a pojede celý rok, a na kolo se ještě dostane (třeba v květnu) mnohem víc lidí a o to jde..

Takže, kdo z vás co najel přátelé? Máte screenshoty ze svých aktivit ? : )

Perte to směle sem do komentářů, a pokud by jste mohli i za sebe poslat 1,- kč km na transparentní č.ú : 2701915181/2010 tak budu moc rád. Jako OSVČ už skoro rok bez práce nemám 60.000,-(minulý měsíc se vybralo fakt tolik!!!) každý měsíc abych poslal vše ze svého. Ale budu se snažit, jako vždy, poslat peníze za vás (kteří nemůžete z jakýchkoliv důvodu přetavit svoje kilometry na běžkách, bruslích, skialpech, lyžích v peníze) ze svého.

Děkuji moc.

Všichni se můžete podívat na onen účet, jak se peníze hromadí. A jen upozorňuji, protože odjíždím právě do Polska učit, tak peníze budu opět na účty nemocnic rozesílat až ve středu 3.3.2021.

Tak a kdo dočetl až sem, tak je na mě, abych vám sdělil, co budeme dělat v březnu, že ano ?

Chystejte plavky.
Bude zima.

Ale o tom více až zítra ráno, ano ?

Moc vám ještě jednou děkuji za vaše nadšení, příspěvky v jakékoliv částce i klidně 5,- protože ve výsledku je to obrovská částka a obrovská podpora těm, kdo se hýbat moc nemohou.

Jsem rád, že jsme v tom společně.

Dneska víc než kdy dříve, je krasný pocit vrátit se do toho dobra v nás, a uvědomit si, že ve své podstatě takoví jsme.

Dobří lidé kotliny české, starající se o sebe.
Buďme.
Dobrý den vám všem.
Děkuji
Ma

#movefortheirlivestwelve

#movefortheirlives

#twelvemovefortheirlives

#pimpyourlifeacademy


Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT