Co bude ve vodě ? A s kým ?

Co bude ve vodě ? A s kým ?

20. 2. 2022 Blog
Martin
Autor
Martin Cheníček

Ahoj kamarádi od vody, ať už dýcháte z flašky jakoukoliv směs, nebo z plic tu klasiku aka freediving.
Mám tu nějaké sdělení, které bych vám potřeboval napsat.



Před cca 10 ti lety jsem si dal na benzínce za Táborem sraz s jednou holčinou z Bali – měl jsem výhledově jako instruktor freedivingu nastoupit do potápěcího resortu Relax Jindry a Míšy v Indonésii. Vůbec jsem nevěděl kdo na schůzku přijede. Kdo to bude. Co od toho čekat. A když přijela, taková malá potvůrka v malým a otřískaným žlutým autíčkem který držela pohromadě jen síla zvyku,  jali jsme se nad strašně hnusnou kávou na benzínce probírat, že bych se jako pohnul směrem na Bali, jakožto inštruktor freedivingu.

Probrali jsme tenkrát hodně, a to jsem ještě netušil, kolik toho my dva společně v životě zažijeme.

Uhodnete kdo to byl ?
Jo, Linda Frolíková.



Když se pak formou neuvěřitelných náhod Marťa fakt na Bali ocitl, aby tam dle plánu v jeho hlavě strávil dalších 10 let života (a hned první den ráno potkal svou nastávající ženu = „ahoj já jsem Mirka…“) byli jsme s Lindou společně ve vodě, mimo vodu, večer, ráno…skoro pořád. Už jsem zminoval ve vodě ? Jo ?
No o vodě to bylo. Linda aka Dive Master s 800 ponory+ chodila defakto každy den do moře, potápěla, makala na resortu jak šroubeček a zařizovala výlety všude, logistiku, no uměla snad všechno a ještě zvládla večer odklikovat se mnou 155 kliku v kuse a pak porazit všechny v chlystačce, doprdele jako fakt.


No a pak šel čas, věci se měnily, já lítal po světě, ale dycky se vracel na Bali, voda byla mokrá, nebe modrý, Linda byla tam a nikde nebyly žádný tajemství. Jak šel čas, lidi odcházeli, situace se měnily, Linda se vrátila do ČR a pak přišel maličkej dáreček ve formě díťáka a rok po té i covid shit.
A už jsme skoro na konci příběhu.



Tak si tak před časem voláme, a já říkám Lindě :
„Čau hele, kotě, jsi skoro bez práce, mateřská je tak na rohlíky, na Bali velký špatný a tak neuděláme něco společně ?“
„Tak joooo, Máťo..“
No a tak jsme to jeden večer dali do kupy, a dneska vám chci sdělit, že jako JO, od nynějška se trochu připravte že se s LIN s náma potkáte časteji.
Máme pro vás na každý rok připravenou nějakou novou pecku, a taky jako bonus, že ty dvě držtičky rozesmátý na mých akcích a kurzech asi teď uvidíte dvě – a hlavně, budete si moci dát na vejletech i Scuba, ne jen freediving.
Linda má neuvěřitelně obsáhlé znalosti stran zařizování všeho a všude, umí na nádech potopit dvacet metrů a už jsem to psal o těch klikách ? Tak a pilotní akce, kterou děláme společně, je teď náš zájezd na Maledivy, který je na programu už od 22.dubna – viz článek tady : Marthttp://www.pimpyourlife.cz/post/458



A bude toho víc.

Kostarika, Mexico…Bali u mě na resortu…hele, no vidím že budeme hodně někde.

No tak to jsem vám chtěl říct.
Tenhle článek neměl jediný jiný podtext, než prostě se podělit o radost, že starý duše si k sobě dycky najdou cestu skrz tu vodu.

Mějte se krasně, a brzy na Maledivách naviděnou, ať už s Bublinkama, nebo bez.

Martin, Miri a Lin

Kontakt : 
Martin Cheníček
seven20@volny.cz¨
777266305







Martin
Článek pro vás napsal
Martin
Více článku od autora

Jsem Martin Chenicek, a freedivingem se zabývám již roky. Prošel jsem si za svůj život mnoha sporty na vrcholové úrovni, plavu maratony, běhám kolem 100 km týdně, lezu po skalách, závodil jsem 10 let na snowboardu a sjezdovém kole, skáču z letadla a jezdil jsem závody na silničních motorkách. Jsem člověk, který sportu a jakékoliv činnosti v pohybu, dává ve svém životě první místo.

RYCHLÝ KONTAKT